Lediga tjänster

Vi växer och behöver förstärka vår produtkion med

Processoperatörer / Pressgjutare

Pressgjutning är en väldigt effektiv tillverkningsprocess, där vi inom en minut får fram avancerade produkter från smält metall. Du kommer att ansvara för att säkerställa driften av automatiserade maskiner i vårt pressgjuteri. Du ställer in pressgjutmaskiner och robotar, övervakar gjutprocessen och utför kvalitetskontroller.

Vi söker dig med något års erfarenhet som processoperatör eller likande arbete. Du brinner för att dagligen lära dig nya saker inom ditt yrke, är allmänt händig och talar bra svenska. Det är meriterande om du har truck- och traverskort.

Som person är du självgående och driven, noggrann och serviceinriktad. Målet är att du snabbt blir en stabil medarbetare som också hjälper andra att utvecklas. Du kommer att ingå i ett team med erfarna medarbetare som ger dig stöd på vägen.

Arbetstid är tvåskift: f.m. 6.00 - 14.00 (må-fr), e.m. 13.46 - 22.05 (må-to), nattarbete (må – to) kan bli aktuellt. Tillträde: snarast; Varaktighet: visstid eller tillsvidare (beroende på erfarenhet som pressgjutare).

                                           

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal, se www.wikan.se Välkommen med din ansökan senast den 17 september!

Urval sker löpande.

 

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna konsultchef Rune Granath på 0381-48 09 52. 

  

Tenhults Pressgjuteri AB, Metallvägen 4, 560 31 Tenhult, Telefon: 036 - 39 37 70
Intranät