Lediga tjänster

Vi växer och behöver förstärka vårt gjuteri och vår cnc avdelning med

Automationstekniker för service och underhåll, felsökning och reparation, samt förbättring av robotceller med tillhörande el- och styrutrustning

Processoperatörer / Pressgjutare Pressgjutning är en väldigt effektiv tillverkningsprocess, där vi inom en minut får fram avancerade produkter från smält metall. Du kommer att ansvara för att säkerställa driften av automatiserade maskiner i vårt pressgjuteri. Du ställer in pressgjutmaskiner och robotar, övervakar gjutprocessen och utför kvalitetskontroller.

Verktygsmakare/-tekniker för service och underhåll av pressgjut- och stansverktyg, samt tillverkning av utbytesdelar till gjutverktyg, fixturer och skäggverktyg

CNC - operatörer för inställning av cnc bearbetningsmaskiner och robotar, verktygsbyten, processövervakning, kvalitetssäkring mm. 

Vi söker dig med rätt teknisk utbildning och erfarenhet från liknande arbeten. Du är noggrann, jobbar gärna i team och har stor ansvarskänsla för ditt arbete. 

Arbetstid är tvåskift: f.m. 6.00 –14.00 (må-fre), e.m. 13.46-22.05 (må-to), dagtid eller ständig natt: 22.00 - 06.15 (må-to).

Välkommen med din intresseanmälan till martin.boigs@tepa.se !

  

Tenhults Pressgjuteri AB, Metallvägen 4, 560 31 Tenhult, Telefon: 036 - 39 37 70
Intranät