Om oss

Idag präglas vår produktion av en modern industriprocess, där det mesta är automatiserat. Det gör att vi fortfarande är konkurrenskraftiga och inte låter lågprisländerna springa om oss. Vi driver bolaget i en anda där vi strävar efter att utveckla företagets processer och samtidigt utveckla människorna som arbetar här.

För hur mycket vi än rationaliserar så måste det alltid finnas duktiga och lojala yrkesmänniskor som mår bra och vill utvecklas med företaget. Den filosofin har hittills varit lyckad. Att växa med genomsnitt 15% om året är en lagom snabb tillväxttakt för att organisationen ska hinna med och vi ska slippa växtverk. Vår ambition är att fortsätta växa i den takten.

Utvecklingen har också inneburit att vi idag är så mycket mer än ett traditionellt pressgjuteri. Med efterbearbetning och montering i vår verksamhet kan vi leverera en helt komplett produkt till våra kunder som finns inom ett flertal olika branscher, från hitech till traditionell fordonsindustri.

Med dom här orden vill jag ge en bild av företaget. Du är alltid välkommen att höra av dig!

Ronald Bäckeper
Styrelseordförande

Tenhults Pressgjuteri AB, Metallvägen 4, SE-561 61 Tenhult, Telefon: 036 - 39 37 70
Intranät
Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy. Jag godkänner